Stålfarmor, 95 år!

Hör och häpna, igår fyllde farmor 95 år!! Hur går det till? Frågan är ju, men hon måste vara gjord av stål för inget verkar slå ut hennes kropp. Även fast hon måste titta på mig i tystnad en stund innan hon förstår vem jag är så är hon helt klar i huvudet. Klart ledningarna bara är lite längre,  i hennes ålder! Hon skämtar, skrattar och pratade idag om hennes ungdom, någon fest hon minns att hon hade så mycket lycka i kroppen på "att hon inte visste vart hon skulle ta vägen". Så trodde hon att jag skulle känna på studenten. Finner inga ord för hur faschinerad jag är över farmor! Sen var det hemskt när hon sa "det finns inget jag ångrar så mycket i hela mitt liv som när jag tackade nej när din pappa bjöd upp mig på dans (på ett bröllop eller vad det var) en gång för länge sen.." Förr var det en synd, men nu kan hon inte förstå hur hon tyckte det var en synd.. Jajja, farmor är iallafall världens grymmaste farmor!

 

Hon bor i lycksele så det var dit vi for och hälsade på och fikade idag. Herregud vad jag fick flashbacks från motorveckan förra sommaren. Vi hade så sjukt kul de dagarna, när vi bodde i bilen på Dollarstore parkeringen, träffade massa roliga människor och hade allmänt roligt. Återupplever gärna de minnena från Lycksele.


Hejhopp

Länge sen sist.. skolan och jobbet har tagit all min tid. Men jag kan inte själv tro att det är sant.. allt är gjort!!! Alla prov, alla läxor, inlämningar, allt! Nu väntas bara roliga saker, balen och studenten! Balen om en vecka, studenten om två. Snart börjar livet på riktigt.. jag ser bara framemot det. En sommar på Coop sen kan jag åka vart jag vill och söka jobb. För jobb ska jag ha, om jag vill utbilda mig vidare så tar jag det om något år. Vill komma ifrån skolan helt ett bra tag. För övrigt känner jag mig helt slut idag.. kroppen verkligen pustar ut.. gör sig redo för att ladda upp batterierna. Hur många gånger jag än tänker på det så kan jag inte fatta att det inte är nån mer skola!! Kan ni förstå?? Jag kan inte.. 12 år, sen är det helt plötsligt slut. Kommer nog ta ett tag innan man förstått det.

Nu ser jag framemot massa ledighet ett tag, fint väder och b.la. Jonas födelsedagsfest på TC på lördag!:)

Ännu en gång, klicka in här och rösta på min bästesyster! Hon ligger ju rätt bra till i tävlingen!! Men mer röster behövs så en röst blir kvällens goda gärning!:)


RSS 2.0