Vår vår vår

Kan nog inte med ord beskriva vilken hääärlig ledig dag jag haft idag! Det är verkligen VÅR här, 10 grader i skuggan, stålande sol osvosv. Var bara tvungen att gå en superpromenad på 1,5timme och steka lite i solglasögon och kolla med den sjukt fina utsikten. Sen har jag gymmat, bastat, fixat depositum konto, druckit kaffe på stan och lite så.
Sen kan jag inte heller beskriva med ord hur sjuuukt kul jag hade i lördags!! Först hade vi tacos och förfest hemma hos Sofia och Tommy på andra sidan stan. Sen drog vi på ett uteställe i sentrum, där jag tack och lov tog mig in via lite BRA kontakter Tommy hade. Därinne så dansade jag 3 timmar i sträck, på riktigt så var de länge sen jag var så svettig om nån ville veta. Hittade hela tiden nya, galna, roliga, bra folk att dansa med så tog mig aldrig därifrån. Kvällen kunde iaf inte ha blivit bättre på något vis! Glömde tyvärr min kamera på förfesten, så har inga roliga bilder att lägga upp just nu..

Peeeeerfect day

Så galet skönt att få sova ut, precis hur länge man vill, dock så blir det aldirg längre än  nio, tio då jag är ledig. Men nu har jag hela dagen kvar! Just nu sitter jag och trycker i mig en frukost av det som fanns, banan, keso, äpple, solroskärnor och ägg! Blev som en fruktsallad nästan, och SÅ gott! Sen blir det en lång promenad i solen och sen en sväng på gymmet för att basta. Ska hinna med att åka ner till centrum och träffa några vänner efter de också, innan det blir middag och fest ikväll! Blir en bra, fullspäckad dag dehär!

Dethär med att jobba på cafe..

Får frågan fleeera gånger i veckan "äter du allt dehär varje dag?".. och då syftar dem på om vi hela tiden trycker i oss bullar, kakor, tårtor och allt onyttigt som vi nu har.. Till en början så var jag tvungen att smaka allt för att kunna sälja varan sen, så det blev ett antal onyttigheter varje dag de första veckorna och många kvällar med ont i magen.. men sen när man smakat allt så känns det inte lika lockande längre. Man vänjer sig som vid att hela tiden ha allt gott runt om kring sig och känna den sjuukt goda lukten av kanelbollar, ny stekta muffins osv och ändå kunna motstå. MEN då har man ju sina favoriter som är extra svåra att motstå.. och sen dehär småätandet heeela dagarna. Skär man upp smaksprover av nånting då stoppar man några bitar i munnen utan att man tänker på det, smörar man en macka så lägger man ena skivan ost på mackan och andra i munnen, helt omedvetet. Skrämmande ändå. Så nu är jag och Emma inne på ett projekt, INGET småätande och INGA bakelser eller kaker alla dagar förutom fredag. Sen projektet att inte äta bröd till lunch, för det stoppar upp magen äckligt mycke, så nu blir det shakear till lunch istället! Första veckan är avklarad och det är svårare än man kan tro, men det går fort att vänja bort kroppen från allt äckligt socker man trycker i sig.
Så svar på kundernas fråga, vi äter allt varje dag utan att vi tänker på det, MEN det är bara när man inte har kontrollen över att man gör det, nu blir det ändring på det!

Lambertseter Award 2012

Lite bilder från kvällen igår, som blev väldigt lyckad! Fyra bussar blev det fyllda med partyglada folk som jobbar på sentret. Vi var på ett jättefint hotell en bit bort från staden, där dom hade arrangerat allt jätte fint. Stöört god tapas buffe serverades, men som alltid så blir maten alltid så sen på sånna tillställningar att man nästan svälter ihjäl innan maten är framme. Efter maten så blev det olika prisutdelningar till några på sentret och sen drog festen igång. Vissa spårade rejällt, både på dansgolvet och med alkoholen. Blir kul att träffa alla på jobb på måndag! Trött som väntat idag, men det gör ingenting för på söndagar är det okej att göra ingenting!

Ekooo

Lite bilder på den nya lägenheten.. såhär såg det ut igår då vi flyttat in och lagt in det mesta i lådor och skåp. Lägenheten är tio gånger finare i verkligheten, trots att den känns lite tom utan gardiner, tv och lite annat grejs vi inte fixat ännu. Massa tända ljus gör att det känns mysigt och hemtrevligt ändå! Kändes bra att sova i den nya sängen också, lite ovant hårt, men det är bara bra! Dem som bor i huset över oss verkar då nöjda med att ha fått oss som inneboender också, mannen, ca 35 år var riiiiktigt charmig, jag och Mickan var ganska nöjd att ha han som sällskap i 2-3 timmar igår medans vi byggde ihop en garderob han for och köpte åt oss. Lyckligt lottad kvinna han ska ha! Ikväll blir det BigBrother lan sen sängen, för imorgon blir det upp på jobb halv 6 sen hem och fixa sig för senterfesten! SÅ GRYMT TAGGAD på den, 183 anställda på sentret kommer dit, mat, alkohol, tävlingar och massa annat kommer nog göra kvällen mer än lyckad! Lovar det kommer tas många bilder!

 


Man lever bara en gång

Morrn morrn, här sitter jag kl 6 på morgonen gryyymt trött och vill bara gå och lägga mig igen. Det ser så kallt och mörkt ut ute.. Men bara gilla läget och gå iväg på jobb! Trall a laa!
Läste precis min kära vän Nadjas blogg där hon lägger upp bilder och skriver om resan hon gör i spanien just nu. Hon skrev om hur glad hon är att hon gör den resan för att man lever ju bara en gång och måste ju passa på medans man kan. Jag håller verkligen verkligen med henne, man ska hela tiden göra det som känns rätt för stunden och inte låta någonting hindra en. Första resan är nog den mest lärorika, viktigaste resan man gör i livet också. Sen att man inte åker hem förens man känner sig 100 % färdig.. då kommer man bara ångra sig att man inte gjorde de och de. Jag känner mig inte färdig här men jag har en känsla av att jag kommer känna det efter sommaren.. men kommer jag hem så vet man aldrig om det blir en ny upptäcksfärd! Time will tell!

RSS 2.0