Kräftskiva @ havet

Låt bilderna tala för sig själva

I fredags var jag vid havet utanför ånäset och hade kräftskiva med trevliga människor. Vi käkade kräftor och massa annat gott, sjöng snapsvisor, badade badtunna medans vi titttade på månljuset på havet m.m m.m! Jag och Elin fick även uppdraget att blanda en drink (vi fick inga krav på storlek eller innehåll) så vi funderade ett tag och blandande sen dillsnaps, mjölk och fanta i ett snapsglas. Kvällens bästa! Om Andre och Pontus gillade den? De kan ni gissa.. I lördags var det extremt soligt och fint så vi stannade kvar till 4 och solade vid stugan. Kul att göra nåt utöver de vanliga!

 

 

 

 


Livsglädje

HELT klart min nya favoritlåt - Radiohead - Creep


Ser framemot kvällen jättemycke!! Åker iväg till en stuga över natten, äter kräftor och massa annat gott, badar badtunna, bastar, dricker gott och snackar skit med två boys hela natten. Har ett nytt minneskort till min kamera nu också!! ♥ Så kommer väl ta en del bilder också vilket är min specialite. Blir suveräääänt!:)


Sunny Beach, Bulgarien!!

Den ovala poolen hör till hotellet vi ska bo på!

ÄNTLIGEN!!!! ååååh vad jag har väntat på att hitta nån som kan åka med mig utomlands, så fort som bara möjligt! Nu sticker jag och självaste Mickan till Bulgarien den 28/8!! 2 veckor kvar!! Kom hem från jobbet, såg sistaminuten resan, ringde Mickan, övertalade hon på 1 sek, och bokade!! Kommer bli så sjukt kul!! Kan inte med ord beskriva hur mycket jag ser framemot dethär. Lyckades ju dessutom hitta bästa resan, 1 vecka, fint hotell, 30 meter till stranden och gångavstånd till centrum. Veckan kommer både bestå av PARTTIII och SOL! Är så taggad!!


Burlesque

SE DEN!!



Jag som aldrig ser film tog mig faktiskt tid att se en igår. Var ledig och det regnade så kände att det passade rätt bra. Hade hört folk säga att filmen var bra så jag var ju tvungen att kolla om det stämde.. och dom hade helt rätt! Filmen är i mina ögon en musikal/drama med Christina Augilera som huvudroll. Kul att se henne utan allt smink, hennes riktiga jag för engångskull! Sen är ju även Cam Gigandet med, som inte alls gör ont att titta på!


Fotfil

Investera i en bra fotfil! Det är guldvärt kan jag lova. Köpte denhär för ca 130 från Oriflame. Jag har inte fötter som man kan tro behöver filas men efteråt märker man verkligen skillnad. Det viktiga när man filar fötterna är att man först badat eller haft dom i fotbad i minst 10min. Sen när fötterna är lite fuktiga så filar man först med metallsidan och sedan med svarta "sandpappersidan". Sen sköljer man bara av fötterna, torkar och smörjer in med en fet lotion. Jag har testat andra fotfilar men denhär gjorde verkligen fötterna extremt lena, även på hälen. Fötter är inte speciellt fräscha men man kan iallafall göra det bästa av dom!

 


Pics

Jag gillar min tungpiercing!

Hittade lite roliga effekter på mobilen för nån dag sen då jag inte kunde sova, kult!


Nån som vill utomlands??

Någon som kan och vill följa???!? VILLVILLVILL! 2 veckor i Alanya hade inte varit helt fel!

Blääääää

Har suttit och tänkt och tänkt och tänkt i typ 2 timmar.. och inte kommit fram till nåt!
Helt sjukt, blir tokiiig.

Men kommer nog fram till någonting, någongång!

Åker och jobbar 4 timmar, kanske det hjälper mitt tänkande framåt!

Gaah så roligt!!

Har ganska precis kommit hem från ansiktsbehandlingsgrejjset! Det var över mina förväntningar, hade ingen aning vad det var jag följde med på innan jag for bara att det skulle handla om behandling av ansiktet. När vi kom dit möttes vi av två supergulliga tjejer som förklarade att vi skulle få en genomgång av Mary Kay produkter samtidigt som vi testade alla grejer. Så steg för steg gick vi igenom alla produkter för ansikte och händer. Jag blev heeeeelt såld, efter att ha prövat en microscrub för ansiktet så var min hud mjuk som en babystjärt. Alla produkter gjorde verkligen stor skillnad. Fanns en magisk skrub för händerna också. Jag gick hem tomhänt då grejerna kostar en del och inte är till så stor nödvändighet än till min ungdomshy. Vissa grejer hade jag gärna haft men kände att jag inte var i jättebehov.

Sen så har jag bestämt fikaträff på torsdag med en av tjejerna som höll i träffen idag. Vi ska träffas och prata om hennes jobb, vad hon mer exakt gör. Hon söker nämligen fler återförsäljare runt om i Sverige. Jag är helt vilsen då det gäller min framtid så jag är helt öppen för förslag. Spännande!!

Ansiktsbehandling

Wehejj!! Ska på ansiktsbehandlig idag! :D Det är ínte en riktigt vanlig behandling så dehär blir spännande! Jag berättar hur det var sen då jag vet mer själv! Nu ska jag lägga mig och pressa i solen på balkongen, måste passa på då man inte jobbar. :)

Spökar?



Jag brukar inte tro på övernaturliga grejer.. men igår hör jag plötsligt hur det smäller till då någonting ramlar i golvet. När jag kommer in i sovrummet ligger en 2kg tung vas på golvet, det är vatten, glas och rosor överallt. Vasen stod på byrån, långt in, stadigt. Jag har verkligen tänkt och tänkt och tänkt men det är heeeeelt omöjligt att den ska ha kunnat ramla av sig själv. Den hade kaanske kunnat ramla, men då åt andra hållet. Inget fönster var öppet så den kan inte heller ha blåst ner. Det hjälper inte hur mycket jag än tänker på det, kommer ändå inte få nåt svar på hur det kunde gå till. Men det är väldigt störande och skumt att en så tung vas helt plötsligt flyger av byrån. Spoooooky.


RSS 2.0