Packning

Ikväll packas det för fulla muggar.. allt i lägenheten ska plockas ihop, packas och sen det roligaste, allt ska städas. Höll halvt på att kräkas då jag rengjorde kylen som tydligen hade massa intorkat klet från en fiskfile vi hade för några veckor sedan. Det verkligen stank rutten fisk..! Imorgon efter jobb så ska allt flyttas till nya lägenheten vilket jag verkligen längtar till! Kul att sova på ett nytt ställe och skönt att få ordning igen! Ska fixa lite bilder på nya lägenheten sen också så alla ska få se hur vi kommer bo ett tag!

Tisdag

Den gudomliga kinamaten vi åt i söndags!

Hann med allt jag ville idag och lite till!! Blev bla. bjuden på världens godaste mangosmoothie av Sofia som jag också ska införa att göra på cafeet, helt klart. Bara fryst mango och mjölk, så enkelt, så gott! Var även ute efter ett par jeans och en väska idag, men som ni vet hittar man aldrig det man ska då man vill.. Men jag ju iochförsig hittade 3 heeeelt underbara väskor, men då låg priserna på runt 700-800 vilket jag aldrig någonsin tidigare betalt för en väska.. Men kände nästan att jag kommit till de stadiet att jag borde unna mig sånt, som då garanterat håller bra mkt längre också. Så det tåls att tänka på! Nu blir det film efter en gryyyymt god middag med köttfärssås och ett berg ruccola till de så man inte blir sjuk.. ruccola kryllar av antioxidanter!


Ser framemot

.. Lördag! Först ska jag jobba men sen ska alla som jobbar på sentret jag jobbar på på en senterfest på ett hotell utanför Oslo någon stans. Det verkar vara sjuk arrangerat! Så det blir finkläder, champange, tävlingar, prisutdelningar till bästa säljare, butik osv, bar, dans, 3 rättersmiddag osv.!! Galet kul.

.. Påsk!! Helt oväntat så fick jag ledig över påsk, så jag kommer kunna flyga hem på onsdagen och flyga hem på måndagen sent på kvällen. Kommer bli sååå kul, speciellt att alla ni där hemma mest troligt är lediga då också!

.. En ledig dag idag! Guud sååå skööönt. Även fast jag kunde sova hela dagen om jag velat så klev jag upp kl 9, men det var ju för att jag var pigg så. Idag lutar det mot att åka ner på stan, hälsa på Sofia och kanske Therese som jobbar på andra Samson cafeer, sen gå runt på stan lite och försöka hitta en ny väska, nåt par byxor osv, sen hinna träna någon gång under dagen också!


Gott och blandat påse fylld med bilder






Fy vilken dag, två dagar efter en utekväll så är jag fortfarande sliten, har gått och blivit så gammal att jag inte klarar med sånt skit längre;) känns det som ibland.. Eftersom jag slutade klockan 18 idag så har jag inte hunnit med så mycket annat än att packa ihop grejer här hemma, vi flyttar ju nämligen på torsdag vilket känns jättekul!! Tur lägenheten är ganska så liten så det inte är allt för mycket att städa ur..

Annars så har kvällen varit EN DEL kaos, Mikaela skriker från badrummet och när jag springer in dit så slår jag först lilltån i en sylvass kant så den köttades upp totalt. När jag väl tar mig till badrummet, svimmfärdig av smärta, så sitter hon och sköljer bort hårfärgen i badkaret och skriker att det är stopp i avloppet. Vilket innebar att vårt vita badkar troligtvis skulle bli helt kolsvart, för alltid. Så samtidigt som hon försöker få bort hårfärgen i handfatet utan att färga hela badrummet så försöker jag medans hjälpa till på alla vis, samtidigt som vi försöker rädda badkaret, samtidigt som jag står illamåendes för att min tå gör så satans ont.... KAOS. Allt slutade hyffsat bra iaf, efter sisådär 1-2 timmar.

På tal om nåt annat, alkoholen på bilden är från att vi shoppade lite på taxfreen då vi flög tillbaka till Oslo sist. Blev riktigt glatt överaskad då jag fick veta att JAG, 19 år gammal, fick köpa all alkohol upp till 21%. Trodde det bara var vin man fick köpa här i Norge då man var över 18 år. Så den Malibun fick jag köpa, precis 21procentig, sjukt god, cocoslikör! Fick känna mig lite stor där för en stund!

Living young, and wild, and free

Har hänt ganska mycket på sista veckan, början av veckan var väldigt seg för att jag kände mig halvkrasslig i några dagar., men nu är det bättre! I fredags var vi ute och bowlade några stycken, inte min favorit aktivitet men jag var ovanligt taggad på de just då! Sen i lördags var det jobb hela dagen, så fullt ös, medvetslös. På kvällen drog vi till en tjej som heter Jaminse där hon och några av hennes norska vänner hade lite förfest. Så det blev ett X antal drinkar innan vi for ner mot sentrum, där vände vi dock snabbt och tog sista trikken tillbaka (lika bra var nog det.. ) Lyckad kväll iaf! Söndagen var heeelt underbar, vi kunde ligga ute i solen 3-4 timmar och sola, i t-shirt och shorts!! Idag kom dock snön tilbaka.............. Var nere i sentrum och käkade kinamat igårkväll också, det var gryymt gott vill jag lova. Skulle kunna leva på kinamat!
Nu blir det jobb.. men har fler bilder jag ska lägga upp senare! Haade:)

Vårkänsla!

Åh så fin dag det har varit idag! Började med att gå en promenad med Jenny för att köpa grejjer till att göra semlor, som sen blev ganska misslyckade, men goda. Det var lite svårt att vispa grädde utan elvisp och tillslut hade vi bara pyttelitegrädde kvar till semlorna.. Såå kan de gå! Sen satt jag ute i solen och tittade på medans Mickan arbetade med snön. Det var så varmt att jag kunde sitta i T-shirt som ni ser! Efter att ha städat lägenheten så gick vi till gymmet och tog slut på oss själva och satt sen i bastun ett bra tag. Obeskrivligt härligt. Så har denna söndag sett ut, nu blir det filmkväll!


Lördag 06:30

Såhär ser det ut när man går till jobbet 06.30 en lördagsmorgon.. ganska tomt, kallt och ensamt vill jag lova. Det är faktiskt enda gången jag kan tycka det är lite läskigt att vara ute själv, på kvällen vet man alltid att folk är vakna inomhus även fast man är ensam utomhus, men på morgonen sover ju alla inomhus. Så skulle man bli påhoppad ute så skulle ju knappast nån komma springades och rädda en. Dundun. Har iaf varit en kul dag på jobbet, med myyyyyycke att göra, målet var att bla. sälja 300 semlor. 200 hade vi fått iväg då jag gick hem så inte helt dåligt i vart fall:) Nu ska jag ta mig ett bad och känna om jag lever.. ikväll blir det barnvaktssittning med pizza osv. BRA grejjer!

LYCKA!!

Goddagens, en riktig mördardag på jobbet är avklarad. Vart kommer alla hungriga människor ifrån???? Blev iallafall helt överlycklig då jag hann se solen när jag slutade! Heeeeelt underbart! Nu blir det filmkväll och tidigt kväll, för imorgon ska det upp och jobbas halv 6, tjiho!

 

Huset på bilderna är de vi bor i för er som inte sätt det, fint va! Vår fina lilla lägenhet ligger på nedervåningen där den svarta dörren är! Men här bor vi bara 2 veckor till, sen byter vi till en liiiite större lägenhet :) Känns kul med nåt nytt! Man vill aldrig att något ska kännas "vanligt" trots att vi har trivits sjukt bra här.


Sweeden






Har gått och blivit syyyk, har väntat på det..lyckas alltid bli sjuk efter att jag varit ledig några dagar! Vaknade med en hejdundrans feber imorse, men har bedövat den med 3 ipren idag så det har gått bra att jobba ändå! Tar och vilar upp mig ikväll så vaknar jag förhoppningsvis snäppet piggare imorgon! För då ska det jobbas och säljas semlor i määäääääängder!

Alla hjärtans dag

Förutom att jag försov mig imorse så har dagen varit suuuper! Har fått känna mig givmild hela dagen då vi gett bort marsipanhjärtan till alla våra kunder, vilket gav dem alla ett extra litet leende! Jag slutade tre idag så har både hunnit träna (eeeextreeemt skönt efter en vecka utan), handlat, lagat mat (som var godare än den ser ut) och sen badat ett lång bubbelbad, med ett glas cocoslikör till, yommie. Är ju trots allt alla hjärtans dag! Är inte minsta bitter över att jag "firar" det själv, som sagt, slipper ju trängas med någon i badkaret! Nu blir det film och mys, med mig själv:) Haaaadeee

Home sweet home

Lite bilder från början av dagarna hemma i Sverige. Kom hem till Oslo idag kl 10 och har redan hunnit med att jobba stängning på jobbet osv. Dagarna hemma har iallafall varit helt sjuukt bra!! Denhär gången han jag göra både allt jag ville och lite till. Träffade också alla jag ville och stötte även på fler oplanerat, riktigt kul! Kommer leva länge på energin jag fick hemifrån och nu ser jag framemot att fortsätta vardagen här och sen planera in nästa hemresa! Har fler bilder att visa.. en annan kväll. Nu blir det sängen för imorgon blir det fullt jobb med alla hjärtans dag!

 


Hej Umeå!

Landade igårkväll halv tio och det känns jättebra, skönt att vakna i sin egen säng och jag ser framemot fem hela dagar här sååå mycke! Vi flyg från Oslo med mellanlandning i stockholm igår och resan tog 5 timmar. Allt gick supert FÖRUTOM att våran gemensamma väska med ALLA våra grejer i är kvar i Sthlm eller påväg till typ Thailand eller nåt... BLIR SÅ LESS !!!! haah..... Jag frågade i Oslo om vi var tvungen att göra något med väskan i sthlm, men nej det skulle vi INTE behöva göra. (Mikaelas väska blev också kvar en dag i sthlm förra gången). Men när vi kommer till Umeå så kommer ju inte vår väska ändå, och då säger dom att vi skulle har hämtat våran väska ändå och skickat den genom tullen där. Tack verkligen för att personalen är välutbildat och ger oss rätt info! Så nu efter som att det är "vårt fel" så måste jag nu åka och hämta den på flygplatsen idag, om den nu kommer! Skulle verkliigen behövas, sitter just nu med min brors Tshirt, har borstat tänderna med någons gamla tandborste osv. Haha, skratta eller gråta???

Nu ska jag gå iväg på pappas jobb och överaska honom!! :D :D Han vet ju inte att jag är här nämligen!

Nervös..

Mikaela goes wild när hon får sätta saxen i mitt hår..
Här packar vi väskor i väskor, smarta tjejer!
Då var väskan packad och klar, inte för att det var så mycket att packa då det bara blir en veckas semester. Men jag ska ju till antarktist typ.. så känns om att jag vill ha med mig en del varma kläder. Blev lite halvnervös såhär på morgonen också för någonting, för att det känns som en sån stor dag eller nåt! Jag har jättelätt för att bli nervös för konstiga grejer, ex när jag ska klicka på stopp på en buss eller liknande så kan jag bli nervös, fast jag gjort det typ 1000 gånger.. DE är ju lite skumt! Jajja, nu blir det några timmars jobb innan vi letar oss fram till flyget som går kl 17 ikväll! Ser framemot flygningen då jag bara har flygit tur och retur 2 gånger i mitt liv tror jag. Mikaela älskar att flyga med mig då jag sitter som ett barn klistrad mot fönsterrutan och pekar på allt! Vi är beräknad att landa ikväll runt 10 cirka så resan blir ungefär 5 timmar. Helt okej! Ses i Umeå mina kärA!!!!
HAPPYYYY

Mondaymorning

Mot jobbet!
Det som hände igår var att jag vaknade vid tolv, städade och tvättade, gick iväg och tränade och bastade, lagade svingod thaiwok gryta, såg Björnbröder 2 och gick sen och la mig. Bra söndag! Det som händer idag är att jag först ska på jobb, sen ska vi till lägenheten vi ska flytta in i och skriva på kontraktet som börjar 1 mars, sen träna, färga och klippa håret, packa och lite annat jox! Imorgon åker vi ju faktiskt hem till Umeåå!! Helt sjukt vad det känns kul, att hinna träffa alla jag vill denna gång! Gla tjeej!

Gå vidare

I väntan på trikken..

Hade en superduper lördag igår, jag slutade jobba vid 3, åkte hem och bubblade bubbelbad i 45min, gjorde sen iordning mig och drog ner till sentrum dit Therese preciiis flyttat! Så i hennes nästan tomma lägenhet så skulle jag, hon, Mickan och Sofia dricka lite god öl och laga mat. Lättare sagt än gjort då vi märker att varken hennes spis eller ugn funkar... och där står vi med ett berg nyhandlad mat, helt utsvultna.. tacka gudarna för pizzabud!! Vi tog oss aldrig ut på stan men vi hade de bra hemma med att bara sitta och prata och skratta!
Jag blir så fashinerad av Therese som är mitt i en skilsmässa, från ett förhållande som varit fantastiskt i 5 år. Och helt plötsligt från bar himmel förstörs, från hans sida. Jävla as. Hon inser att trots chocken så måste hon gå vidare, hur jobbigt det är, ja menar hon har förlorat det viktigaste i hennes liv som hon helt plötsligt inte har kvar.. de kan inte vara så jävla lätt. Men trots detta så ler och skrattar hon och ser positivt på framtiden, DE faschinerar mig hos denna människa!

 

You don´t know how strong you are, until strong is the only choise you have!


Kunde Event

Igår var jag på min första invigningsfest/kundekväll på ett Samson cafe i sentrum där alla butikschefer och våra största kunder (cirka 20-30st) var bjudna. Det kändes väldigt speciellt och sjukt kul att få vara med där! Alla hade kavaj och finkläder på sig, de serverades skumpa, vin och A la carte mat i mängder. Sen var det några tal, mingel osv. MYCKE kul! Kvällen blev liiiiiiiite längre än vi tänkt oss, kanske ett eller två vinglas för mycke också.. Kändes bra att en av högsta cheferna också blev kvar till en av de sista!

 

Efter jobbet idag gick jag och Mikaela till gymmet och satte oss i bastun och svettades lite, sen handlade vi hem gudomligt god mat. Laxfile med hemmagjord potatismos, yummiieee Nu blir det film och sen gonatt, jobb imorn kl 7 nämligen!

 


Nu är det officiellt!

Så kan det gå, jävla bordskant.
Imorse då jag kom till jobbet tog Therse mig i handen och sa grattis till den nya anställningen!! Det tog mig att tag att inse att jag från och med idag faktiskt är nybliven Assisterande butikschef! Inte direkt något jag gått och väntat på, kom ju så plötsligt! Men jag ser framemot allt och är verkligen jätteglad för denna chans! Imorgon ska jag iväg på invigningsfest för ett nyrenoverat cafe dit alla butikschefer är bjudna. Lite pirriigt.. då jag vet att Therese har planer på att presentera mig för resten av de "farliga" gänget! Iih!
Annars så har jag hunnit sola idag (blir verkligen deprimerad av vintermörkret!!), jobba, sen prövade jag på gratisfrukosten på nya gymmet imorse. Åt frukost både innan och efter jag tränade hehe. Olika gröter,Yoghurt, banan och miljoner goda musli satt fint i magen! Nu ser jag framemot morgondagen, invigsfesten och årets första semlor!

RSS 2.0