Limitless

Morrnmorrn allihopa, hoppas ni är riiiiiktigt bakis efter halloweenkvällen igår, för de är inte jag:):) Sitter och lyssnar på Innas album och känner mig hur pigg som helst (bulgarien och partyminnen!!). Förkylningen har verkligen lagt sig, tackar gudarna för det för i veckan blir det jobb!
Såg filmen "Limtless" med Bradleeey Cooper som huvudroll igår, den var över förväntan bra! Handlar om att han får tag på en drog som gör att hela hjärna används, istället för bara 20% som annars. Ganska häftigt ändå att vi har så mycket mer att tänka med en den lilla del vi använder oss av!

Nu är det ju vintertid också, klev visst upp en timme "för tidigt".. trodde den var 10, men nej den var 9. Var pigg så spelar iofs ingen roll. Det märks konstigt nog att det hänt något med tiden.. det brukar aldrig vara såhär mörkt ute och inne denhär tiden på dagen. Skumt! Får se vad dagen bjuder på, mest troligt ingenting, skönt att inte ha några måsten.

Att tänka är det hårdaste arbete ssom finns, vilket antagligen är förklaringen till att så få människor ägnar sig åt det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0