En lärdom rikare

Läste en ganska intressant grej i en tidning för ett tag sen.. Det var en artikel om KK-förhållanden tror jag. I det flesta fall då man dejtar eller har ett KK förhållande med någon så är det alltid någon som tillslut får känslor för den andra. En av personerna vill mer än den andra. Säkert många som känner igen sig i att det har hänt.. Det är bevisat att i det flesta fall är det tjejen som blir förälskad medans killen inte har några känslor inblandade. Det finns en anledning till det! Tjejer producerar mer Oxytocin (vilket är ett lycko/kärleks/måbra/glädjehormon) än killar. När man har sex så producerar tjejen nästan det dubbla av hormonet än vad killen gör! Inte konstig att vi tjejer då har lättare för att få känslor än killar! Känns bra att det finns något att skylla på som inte vi tjejer kan påverka:)

 

En till grej var att tjejer påverkas mycket mer än killar av andras förväntningar. Har andra stora förhoppningar på dig och dina förhållanden så påverkas man lätt till att själv få det trots att man kanske egentligen inte har det. Det är mer något omedvetet än medvetet, vilket gör att det kan förstöra mycket.

Ganska kul att veta ändå! Det finns som mycket som händer i kroppen som styr ens känslor och man har inte en aning om ens hälften..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0